BEREIKBAARHEID & CONTACT

Het huis ligt anderhalf uur rijden van vliegveld Nice waar u goedkoop een auto kunt huren. Er gaat twee keer per dag een vlucht met Transavia maar ook nog met diverse andere maatschappijen. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 1300 km waarbij de route door Zwitserland of Frankrijk kan worden genomen.Ik kan adviseren als u mij mailt/belt.

Het huis ligt 3,5 km vanaf Castel Vittorio richting Baiardo.(ongeveer 12 minuten rijden). Het is een prachtig maar smal bergweggetje (8 haarspeldbochten) met een schitterend uitzicht op Pigna en Castelvittorio.Onervaren autorijders zullen dit niet prettig vinden. Langs het kapelletje San Sebastiano kom je in de volgende vallei (Pizzeglio). Vlak na het kapelletje zie je aan de rechterkant de zee liggen. Na 1 km ligt aan de linkerkant van de weg Casa di Piedini.

NB Het is noodzakelijk om met daglicht aan te komen. In het donker vindt u het niet !

ADRES VAN HET HUISJE

Strada del Baiardo (Pizzeglio)
Castel Vittorio
Ligurie – Imperia provincia
Italia

CONTACT

Mail naar info@castelvittorio.nl of bel Helena +31(0)6-38265929, tevens kunt u gebruik maken van het contact formulier onderaan deze pagina.

LIGGING

Casa di Piedini ligt net buiten het dorpje Castel Vittorio, dicht bij de Franse grens én de Middellandse zee. Zie het kaartje hieronder om een indruk van de ligging te krijgen.

CONTACTFORMULIER

Helaas lijken er problemen met het contact formulier te zijn.

Wij verzoeken u te mailen naar info@castelvittorio.nl of bel even met Helena +31(0)6-38265929

Loading